CORONA VIRUS UPDATE

Perfekt för Team Buildings

Vi kan rymma upp till 42 personer samtidigt i 7 unika rum.Vi kan även rymma upp till 84 personer som ett 3-timmars event.

The Final Exam är nu tillgängligt som ett mobilt Escape Room!
Vi tar äventyret direkt till ert kontor, konferensrum eller event!
Vi transporterar det var som helst i Stockholm, och ordnar en "All-inclusive" upplevelse med vår personal som sköter alla förberedelser och leder spelen.

Upplevelsen kan skräddarsys efter de behov och önskningar ni har.
Vi kan leda så många som  4 spel samtidigt, med upp till 6 personer i varje lag. 
Lagen behöver lösa ett antal pussel och desarmera bomben innan tiden tar slut! Förbättra era kommunikationsfärdigheter och team work, och se vem som klarar sig med mest tid kvar!
Idealt för större grupper om 20 till 100 personer.

Dina studier har gått bra på Mr. Fox's Skola för Hemliga Agenter, du har klarat allt det skriftliga arbetet. Tyvärr är det dags för den praktiska delen av din prövning, så allt som återstår är att leva igenom slutprovet - Final Exam.


Vänta inte - boka denna upplevelse redan i dag!


Skicka ett email till event@foxinabox.se om ni önskar mer information.Coming Home är en portabel game chest som kan tas till önskad plats, oavsett om det gäller en konferens eller ett event.

Coming Home drar in spelarna i den fängslande historien om en vilsen äventyrare som äntligen hittat vägen hem. Passa på att boka detta för att ge erat team eller era anställda en unik upplevelse som stärker deras band och bygger upp deras samarbetskunskaper. Coming Home kräver både kritiskt och kreativt bemötande, men även ett skarpt öga för detaljer. Bjud dina anställda på denna orginella övning som både är underhållande och kommer hjälpa dem utveckla sina kommunikativa kunskaper men även ge dem en glimt in i en ny värld. Spelet är satt att vara i 60 minuter och det går att spela upp emot 10 deltagare totalt. Detta innebär att gruppen då kommer att delas i två och varje team kommer få sin egen chest att lösa. Spelet går att ha i samma rum så att man kan få en riktigt "Head-To-Head" känsla!Konferens/Mötesrum

Nu kan du boka dig ett konferensrum för dina seminarium, workshops, möten eller kurser mitt i Stockholms hjärta. 


Du kan boka timvis eller per dag beroende på ditt behov. Konferensrummet är utrustat med TV, ljudsystem, whiteboard och WiFi. Rummet kan möbleras på flera olika sätt och passar perfekt för evengemang, konferanser, workshops, kurser och presentationer. Du kan också kombinera bokningen med våra team building-aktiviteter samt catering. 


För mer information och priser kan du kontakta oss på event@foxinabox.se.