PRIVATE ROOM AVAILABLE FOR MEETINGS & PRESENTATIONS

Den mest fängslande teambuilding upplevelsen

Var värd för ditt nästa företags- eller teambuildingevent på Fox in a Box, Stockholms största utrymningsrum. Med över 30 platser globalt är Fox in a Box väletablerad och utrustad för att ge den bästa möjliga upplevelsen för din grupp.

Kontakta oss

Ladda ner broschyrWOW

WOW WOW WOW!!

What a great experience! Went here with my work colleagues for a team-building experience! We were a group of six and spent an hour in 'Prison Break'! Fantastic!

star star star star star
They

They do a GREAT remote Escape Room, which is fun and challenging.

We played with 5 players from 3 different locations and were offered the game in either Swedish or English (we chose English). It worked really well, our host clearly showed us all our clues (without any leads to the correct answer...unless we asked for a clue) and the Telescape was a really interesting and fun feature. 100% would recommend.

star star star star star
This

This was so fun!

Thank you so much, this was so fun! I have recommended other teams do this as well!

star star star star star
Really

Really exciting

Really exciting and a great way to get to know your colleagues and learn how to work together as a team.

star star star star star
Super

Super fun experience!

Super fun experience! Great team building exercise!

star star star star star

Fox in a Box erbjuder den  ultimata teambuilding aktiviteten.

Oavsett om du är belägen i Stockholm eller om dina lagkamrater är spridda över världen kan du delta i en suverän teambuilding-upplevelse med våra escape rooms. Samla dina distansarbetande kollegor över Zoom och spela en av våra virtuella escape rooms med hjälp av en spelledare. Du kan läsa mer om våra virtuella rum här. 

Escape Room
koncept

Escape rooms är ideala för företagsevent och teambuilding aktiviteter. Att arbeta tillsammans i lag innebär att ni behöver ni använda logik, kreativt tänkande och framförallt kommunikation för att kunna lösa olika pussel och uppnå erat mål. Ni kommer behöva tänka utanför ramarna eftersom allt inte är lika lätt som det först verkar. Det är även riktigt kul! 

Utöver detta är escape rooms även en fängslande upplevelse där du och ditt lag kommer behöva arbeta tillsammans i en spännande miljö med olika scenarier för att kunna uppnå erat slutgiltiga mål - oavsett om det är att rädda världen från en atombombsexplosion, fly från en seriemördare eller skapa ett botemedel mot ett zombievirus! Allt detta inom 60 minuter! 

Under spelet kommer spelarna bli tvingade att utmana sig själva och komma på innovativa lösningar. Glöm vardagens kontorshierarki, samarbete är nyckeln för att kunna ta sig ut! 

team

Lagarbete: Lagarbete kommer att vara viktigt för att slutföra uppdraget. Slå er samman och omfamna varje spelares individuella färdigheter för att utvecklas och förhoppningsvis lyckas.

sport-team

Kritiskt tänkande: Konceptualisera och tillämpa idéer för att skapa logiska kopplingar och för att nå ditt slutmål.

collaboration

Kreativitet: Förvandla fantasifulla idéer till verklighet, gå ut ur din komfortzon och utmana det vardagliga tänkandet

Image" Image" Image" Image" Image"

Vi är tillgängliga för företagsbokningar och exklusiva hyrevenemang från 9:30 till 21:30.


Om du vill göra en bokning måndag - torsdag mellan 9:30 - 12:30 ring oss på +46 70 979 61 31 eller fyll i förfrågningsformuläret nedan.speciellaerbjudandenvåra paket

Early Bird

1500 SEK per escape room

Includes one fika bun and one filter coffee per person. For bookings of 3 or more escape rooms. Monday - Friday 9:30 - 15:00

Luncherbjudande

2200 SEK per escape room

Escape room, mötesrum i 1 timme, lätt lunch. Måndag - fredag 9:30 - 15:00

AW

475 SEK PER PERSON

Escape room, ½ margherita pizza & 1 folköl or soft drink. Minimum 8 people. Monday - Thursday 15:30 - 19:30

Ytterligare information

SPECIALERBJUDANDEN 

Paketen ovan är endast tillgängliga inom de specificerade dagarna och tiderna för våra fysiska escape rooms hos vår lokal i Stockholm. För att boka ett specialerbjudande-paket kan ni kontakta oss. Paketen läggs till när bokningen skapas och kan inte läggas till senare. Luncherbjudandet måste bokas minst en vecka innan tillsammans med samtliga allergier och dieter. Ett exempel på de lätta luncher som erbjuds är ett urval av mackor, frukt, bakelser, te och kaffe. 

ÖVERBLICK

Vår centrala lokal i Stockholm har sju escape rooms som tillåter max sex spelare per rum, vilket innebär att vi som mest kan ta emot 42 spelare samtidigt. Om man inkluderar Final Exam kan vi rymma up till 66 spelare samtidigt. 

Om du har en ännu större grupp än detta kan vi köra två spelrundor eller fler direkt efter varandra. Detta alternativ kombineras väl med catering antingen mellan eller efter spelen. 

Varje escape room tar upp till en timme att fullända men lagen behöver vara på plats minst 15 minuter innan speltiden för introduktion med mer.  

MAT OCH DRYCK

Fox in a Box Stockholm är exceptionellt väl anordnat för att möta behoven av företags- och teambuildingsevenemang. Vi har en rymlig lobby och ett stort café som erbjuder flexibla cateringalternativ samt tillhandahåller ett perfekt tillfälle att reflektera över ens upplevelse samtidigt som man kan avnjuta mat och dryck.

Det är möjligt att lägga till catering vid förbokning som sker minst en vecka i förväg. Om en förbokning inte har gjorts kan vi inte garantera att det kommer finnas mat och dryck tillgängligt. Ni hittar exempel på våra materbjudanden nedan, notera att innehåll kan variera beroende på förfrågan samt antal spelare. Vid förfrågan vid bokning kan vi se till att inkludera en barnota på er faktura. Alternativt kan spelarna köpa dryck och själva. Mer information samt prisexempel på mat och dryck finns i vår teambuildingbroschyr.

Mattallrikar  image

Mattallrikar

Mackbricka image

Mackbricka

Kakor & sötsaker image

Kakor & sötsaker

Bakelser & fikabröd  image

Bakelser & fikabröd

Ostbricka image

Ostbricka

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Våra
escape rooms

Vår centrala Stockholmslokal har sju escape rooms, fyra portabla escape rooms, ett konferensrum och ett stort café, som alla kan hyras exklusivt er företagsaktigan kan medlemmar av HR-avdelnvitet. Vi har engagerad spelledare och eventpersonal som ser till att går smidigt till.

Varje escape room har upp till 8 kameror, mikrofoner och högtalare så att våra spelledare kan titta på och guida er om ni behöver stöd. Vid förfråingar sitta och se sitt team “in action”.

Livsstid image

Livsstid

Du döms till livstids fängelse. Med alla överklaganden avvisade är din enda väg till frihet att fly.
Med två identiska Livstids-rum kan två lag tävla om vem tar sig ut först.

Bunker image

Bunker

Början av 80-talet, i höjden av kalla kriget... en kärnvapenuppskjutningssekvens har startat av en slump. Hela världen är på väg att gå under. Ni är ett team av specialagenter som skickas för att ta reda på vem som gjorde det och för att stoppa lanseringen till varje pris. Du är vårt sista hopp, och om du misslyckas kommer hela världen att gå under.

Zodiac Killer image

Zodiac Killer

Du blir tillfångatagen av en seriemördare. Bundna och lämnade i hans lya är flykt din enda chans. Hans metoder påminner om den ökände Zodiac Killer. Har den riktiga Zodiac återvänt eller är detta hans copycat? Du har bara 60 minuter på dig att fly, annars blir nästa kropp i bårhus din

Zombie Lab image

Zombie Lab

Ett dödligt virus förvandlar människor till blodtörstiga, känslolösa zombies. Du har bara 60 minuter på dig att rädda dig själv och hela världen innan zombies bryter ner dörren till labbet och äter upp dig!

Tesla's Mystery image

Tesla's Mystery

Tesla dog 1943 i det berömda New Yorker hotellrumet 3327. Efter hans död har du fått ett brev från Nikola Tesla själv. I brevet ber han dig att komma till hans rum för att hitta planerna för hans sista uppfinning och dela den med mänskligheten innan FBI hittar den först

Mastermind image

Mastermind

Du anställs för ett högprofilerat jobb - att bryta dig in i bankvalvet och sno de dyrbara diamanterna. Du har dock bara en timme på dig att inaktivera alla säkerhetsåtgärder och komma till det eftertraktade priset innan någon inser vad som pågår

Final Exam image

Final Exam

Dina studier har gått bra på Mr. Fox Skola för Hemliga Agenter. Allt som återstår är att klara the Final Exam. Det finns fyra identiska enheter för slutprovet som kan ställas upp på vår plats eller tas med till din.

VAD DU BEHÖVER VETA OM

Portabla escape rooms

flight

Vi tar det roliga till dig

F: Kan ni komma till oss?

S: Självklart! Vi har ett portabel spel, Final Exam. Ni kan läsa mer om Final Exam här. Denna länk tar er till vår broschyr för portabel spel som innehåller information om kostnader, antal spelare, hur det fungerar och vad är det som inkluderas. 

credit

Skapa bokning

F: Hur bokar jag ett portabelt escape room?

S: Skicka ett mejl till event@foxinabox.se med datum, tid, antal spelare, plats och annan relevant information. Ni kan även fylla i förfrågningsformuläret nedan. Vi erbjuder även catering, inkludera detta i er förfrågan om det är av intresse. 

cashed

Större event

F: Är era portabla escape rooms lämpliga för större grupper?


S: Ja! Under en timme kan 24 spelare spela Final Exam samidigt. Våra Final Exam enheter kan bokas under flera timmar och över flera dagar. 

Har ni frågor? Hör av er!

If you are looking to book just escape rooms you can do this directly through our website.

Om vill göra en företagsbokning, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Ange så mycket av följande information som möjligt:

Företagsnamn
Datum och tid
Bärbar/fysisk/virtuell händelse
Mötesrum krävs (ja/nej/osäker)
Catering krävs (ja/nej/osäker)
Drycker krävs (ja/nej/osäker)

Du kan också ladda ner vår företagsbroschyr som innehåller alla detaljer här samt ytterligare information om catering och dryckespriser